BEYOND FOOTBALL ACADEMY

Beyond Football Academy (BFA) organiseert indoor-voetbaltrainingen gebaseerd op de 5 grondmotorische vaardigheden, die ook wel de CLUSK wordt genoemd: Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Snelheid en Kracht.

Door een ontwikkeling mee te maken op basis van deze vaardigheden, worden prestaties op het veld verbeterd. De CLUSK-methodiek wordt door ons speciaal toegepast voor de leeftijdscategorie van 8 tot 13, maar is al door diverse professionele voetballers als fundament gebruikt voor hun succes op het veld.

Waar de meeste voetbalscholen zich vooral op techniek focussen, richten wij ons op een fysiek-prestatievermogen, gecombineerd met mentale weerbaarheid. Presteren lukt beter als er voldoende zelfvertrouwen is en een speler niet bang is om zijn grenzen te verleggen.

afbeeldingen website1
afbeeldingen website2

MELD JOUW KIND NU AAN!

Wil je dat jouw kind zich meer ontwikkeld op zijn of haar grondmotorische vaardigheden? En mentaal weerbaarder wordt, met behoud van techniek en meer tactisch inzicht? Dan is de Beyond Football Academy de plek om dat te doen. We starten medio februari met de eerste trainingen. Meld jouw kind vandaag nog aan via het onderstaand inschrijfformulier en hopelijk zien we jouw zoon of dochter snel verschijnen op de eerste training van de BFA!

Inschrijven

Geef je kind op voor de Beyond Football Academy door onderstaand formulier volledig in te vullen. We nemen na ontvangst spoedig contact met je op.

Info & Lestijden

Woensdag 14.00u – 15.00u (7 – 16 jaar)
Locatie: Osakastraat 11, Rotterdam

Zondag 12.30u – 13.30u (7 – 16 jaar)
Locatie: Sportpark Thurlede, Parkweg 415, Schiedam

Kosten: €99 p/m voor circa 8 trainingen
(Er zijn 2 trainingen per week)

emblem