BEYOND FOOTBALL ACADEMY

Beyond Football Academy (BFA) organiseert indoor-voetbaltrainingen gebaseerd op de 5 grondmotorische vaardigheden, die ook wel de CLUSK wordt genoemd: Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Snelheid en Kracht.

Door een ontwikkeling mee te maken op basis van deze vaardigheden, worden prestaties op het veld verbeterd. De CLUSK-methodiek wordt door ons speciaal toegepast voor de leeftijdscategorie van 7 tot 16, maar is al door diverse professionele voetballers als fundament gebruikt voor hun succes op het veld.

Waar de meeste voetbalscholen zich vooral op techniek focussen, richten wij ons op een fysiek-prestatievermogen, gecombineerd met mentale weerbaarheid. Presteren lukt beter als er voldoende zelfvertrouwen is en een speler niet bang is om zijn grenzen te verleggen. Bekijk de video hiernaast voor een korte impressie.

MELD JOUW KIND NU AAN!

Wil je dat jouw kind zich meer ontwikkeld op zijn of haar grondmotorische vaardigheden? En mentaal weerbaarder wordt, met behoud van techniek en meer tactisch inzicht? Dan is de Beyond Football Academy de plek om dat te doen. Meld jouw kind vandaag nog aan via het onderstaand inschrijfformulier en hopelijk zien we jouw zoon of dochter snel verschijnen op  training van de BFA!

afbeelding aanmelden

Info & Lestijden

Geef je kind op voor de Beyond Football Academy door onderstaand formulier volledig in te vullen. We nemen na ontvangst spoedig contact met je op.

Zondag 12.30u – 13.30u (7 – 16 jaar)
Locatie: Sportpark Thurlede, Parkweg 415, Schiedam

Bekijk hier de tarieven of meld je aan via het inschrijfformulier.

Meer informatie

Wil je meer informatie omtrent inschrijven voor BFA, neem contact op via Whatsapp.

Onze Partners